Luulin jo sairastuneeni keskiviikkoöisestä betonipölyn hengittämisestä, mutta tämänpäiväinen laboratoriokoe viittasi pikemminkin flunssaan. Olin aika varma tulehduksesta, koska eilen olin koko päivän kuumeessa ensimmäistä kertaa moneen vuoteen ja kitalaki on kuin karrella. En ole uskaltanut enää yöpyä kotona, vaikka keskiviikkona kuurasinkin oikein olan takaa. Onneksi pääsin Malmille hyvään täysihoitoon :)

Vuokraemäntä soitti äsken ja kertoi tuoreimmat tiedot rempan aikataulusta. Tulin heti pirteämmälle tuulelle. Tiistaina niitten pitäisi alkaa kalustaa kylppäriä, sitten panna keittiö kuntoon. Seuraavan viikon tiistaina 11.12. ovat luvanneet jo alkaa loppusiivouksen, ja saada senkin valmiiksi jo 14.12! Aion olla kovana sen siivouksen kanssa. Kaikkialta on imuroitava, hyllyt ja keittiön kaapit kuurattava sisältä, ja seinätkin pestävä, sillä pölyä on kaikkialla.

Tiistaina lähden sitten Tallinnaan, sieltä Riikaan ja sitten Tarton kautta 12.12. takaisin. Näyttää lomittuvan oikein mainiosti remonttiaikataulun kanssa. Saavun sopivasti siivouspäsmäriksi. Patjat vaan pitää nostaa jo ennen lähtöä valmiiksi seinän vierelle, jotteivät sitten arastele aloittaa siivousta.

Pääsisiköhän lauantaina 15.12. jo tupareita pitämään?